lauantai 13. huhtikuuta 2013

All around the world

Hihihii tää video oli ihan täydellinen ja ihana yllätys siltä meille, vaikka tiesin jo ennen kun tää paljastettiin, että se ois tää se yllätys mutta kuitenkin ajatus oli tärkein :)
Jännitys tiivistyy muutenkin kun tota kattoo en kestä! 
Enään 13päivää.
Sit se koittaa..
IIII
okei nyt rauhotun.
Muutenkin tossa näkyy oikeesti, että se osaa hommansa ja tavallaan ärsyttää kun ihmiset rupee tykkäämään siitä nyt kun sillä tulee tommotteita hitti biisejä, joita oon itte oon kuunnellu jo vuotta aikasemmin xd parempi näin kun se, että säälittävää homon haukuntaa. Näköjään ne jotka haukkuu sitä homoksi ei hyväksi homoja ja on muutenkin varmaan kateellisia. 
Kuunnelkaa toi ja nauttikaa ;) Ainiin ne jotka ei pääse keikkalle kaisaniemen puistossa kello 12.00 tapahtuu sinä päivänä kun se keikka on niin kaikkee mahtavaa 26.4.2013 omg en kestä!
Sydämmillisin terveisin siku.
Ainniin toi loppu tossa videossa kattokaa<33

2 kommenttia:

  1. etkö sää jossai aikasemmis postauksis sanonu että et saanu lippua?? nii mistä nyt ootki saanu? ite en saanu lippua ja oisin kauheesti halunnu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain huuto.netistä koska halusin sinne ihan sikana niin ostin sieltä sit lipun :) mutta ainoo vaan että sen oikeen metsätyksessä meni aika kauan ja unohdin mainita tosiaan, että mistä sain ton mutta huuto.net sieltä löytyy!! :)

      Poista