maanantai 8. lokakuuta 2012

Taize`


    
APUA mietin just, että miten selittäisin tän lyhyesti! Me mentiin siis Suvin, Vilman ja uskonnon opettajamme Tiinan kanssa Taize tapahtumaan viikonlopuksi ja se on siis lyhyesti sanottuna vähän niin kuin  pyhiinvaellus, joka pidettiin esimmäistä kertaa nyt täällä Suomessa ja se lähti siis taize nimesestä Ranskassa sijaitsevasta kylästä voitte kattoa sen netti sivuilta lisää: http://www.taize.fr/fi se oli siis uskonnollinen tapahtuma ja me mentiin Helsinkiin sitten perjantaina heti koulun jälkeen ja majottauduttiin sinne meidän uskonnon opettajamme tuttavien asuntoon. Saatiin olla siellä kolmistaan ja ´Tiina ja sen mies oli sitten kahestaan toisessa asunnossa :P Voin sanoo et oli huippu matka ja kuvia tuli paljon johtuen mun kuvaus villityksestä ja muutenkin tuntu ihan turistilta, vaikka oon ollu helsinkissä monta kertaa niin silti oli kamera aina kädessä!

Minibussin kyydissä kuvat oli just näin laadukkaita :D


Tuomiokirkko oli kyllä niin hieno et aijai!

Lisää kuvateksti

Vilma ja Suvi metrossa ja sohvalla :D (suvi ei halunnu olla kuvattavana xD)


Kun ne katteli tv:tä mä otin ittestäni yöasussa teinipeili kuvii :D

Ihana meren ranta oli siellä puitten takana ja takapiha oli kans hieno!

Käytiin aamulla suvin kanssa pienellä kävely lenkillä :)


:)

Mulla oli näitä kuvia tosiaan niin paljon että tässä oli tyyliin kolmasosa vasta!

:)

Minä jonkun sylissä en muista sen nimee :D

Suvi ja Vilma Tuomiokirkon portailla <3

Minä vessassa..

cappunchino<3

JA lisää kahvia! ihana frezza juomani<3

Mtka oli kyllä kokemus, vaikka jäi noi Taze tapahtumat välillä väliin niin ainakin ehdittiin nauttiin vähäsen Helsinkistä ja pidettiin muuten hauskaa :) Sori Vilma ja Suvi jos oli kauheita kuvia teistä ;D

9 kommenttia:

  1. ootteko uskossa? :)

    VastaaPoista
  2. No kirkkoon kuulutaan että kaippa sitä ollaaan.

    VastaaPoista
  3. suurin osa kuuluu kyl kirkkoon, ja suurin osa kuuluu kirkkoon vaikka ei oiskaa uskossa :D joten ei sen pitäs määritellä ootteko uskossa vai ei mut miten vaa..

    VastaaPoista
  4. No itse asiassa se asia ei teille kuuluu mitenkään enkä voi sanoa toisten ihmisten puolesta jotain niin saat itse miettiä sitä, että sen takia toi tyhjentä vastaus ;)

    VastaaPoista
  5. no et voinu silti vastata omasta puolesta? :D:D kai sulla ny joku käsitys on siitä ootko sä ITE uskossa?

    VastaaPoista
  6. Etkö osaa lukea? XD ASIA EI TEILLE kuulu mitenkään, joten voi miettiä sitä itse ;)

    VastaaPoista
  7. etkö ite tajua että toi on epäsuora vastaus että, ET OLE USKOSSA. :D raamatussa sanotaan että jos piilottelet uskoos etkä todista sitä muille, niin et ansaitse paikkaa taivaassa, koska jos kiellät herran nii herra kieltää sut. :D eli ihan simppeli vastaushan tuokin oli, et siis ole uskossa, turha tulla mutiseen enää mitään tohon :)

    VastaaPoista
  8. Noniin jos oot itte sitten noin viisas niin ole mutta sun arvaus oli aika väärin :D Uskossa olen ja en hpeä sitä myöntää, mutta mietin kanssa että minkä takia sun oli niin vaikeeta jättää asia siihen, että et tiedä oonko uskossa vai en, koska sen ei pitäis liikuttaa sua mitenkään! ja jos ei pysty myöntämään uskoaan, ei tarkota sitä että häpeäisin sitä vaan, että en halunnu sanoa sitä juuri sulle, koska sulle oli näköjään kauhee pakko mielle tietää se vaikka jotkut asiat ei kuulu kaikille eikä niitä tarvitse sanoo kaikille, jos ei halua. Kuitenkin nyt tiiät ja toivottavasti se riittä sull kuka ikinäs itten ootkaa ja sanon tän hyvällä mielellä en sillä, että haluisin jotain rita joten eiköhän olla kummakkin fiksuja ja jätetä asia nyt näin ;)

    VastaaPoista
  9. mulla ei ollu tosiaa mikää ''pakkomielle'' tietää, mua jäi häiritseen se millä tavalla vastasit mun yksinkertasesti esitettyihi kysymyksiin :D tuntu vaan että kiertelit ja kaartelit sitä todellisen vastauksen antamista, vaikka heti ensimmäisen kysymykseni jälkeen oisit voinu vastata että ''en tiedä onko noi muut, mutta itse olen'' thats simple, mut jees, eiköhä jätetä asia sikseen :D

    VastaaPoista