lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lauantai meni pilalle kiitos bussikuskin

Tänään oli muutenkin ollu huono päivä ja sitten kun lähettiin Vilman & Suvin kanssa bilebändi ohjelmaan niin ajattelin, että no nyt ainakin tulee kiva loppu niin eiköhän kun me mennään busilla niin siinä puolen matkan paikkeilla niin bussikuljetta alkaa huutaa: "Sää siinä ikkunan vieressä läheppä pois sun matkas loppu tähän!" sitten Vilma oli silleen, että aijaa et tuun maksaan sit lisään niin sit se alkaa huutaa kunnolla "Luuliks sää että pääset vielä eteen päin tiesit että sun matkas loppuu tähän, että etsää voi mua enää vedättää.. lähe helvetti vetää ulos jo" Vilma oli että: "no mut""lähe vetää"
 Se ei antanu edes Vilman maksaa lisää, että pääsis keskustaan. Sitten meiän oli pakko lähtee Suvinkin kanssa pois ja menee nyt kyllä ihan sikana hermot nykyään paununkuskeihin ois voinnu ees käyttäytyä vähän paremmin eikä heti alkaa huutaa.
 Meillä meni lauantain suunitelmat ihan päin jotain, mutta se oli kokonaan sen syytä argh ois oikeesti tehny mieli alkaa huutaa sille tai lyödä sitä. Onneks mäkkäristä sai lohturuokaa :D Mentiin sen jälkeen meille ja loppu ilta oli onneks hauskaa, vaikka ei päästykkää sinne bilebändi ohjelmaan. Tehtiin sit vähän kynsii.
Tässä vähän pitsaa teille silmäruoaksi ;)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti